Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
santaroland

A fiatalok és a cigi ?

Sánta Roland · 1 éve
Hmmmm. Hol is kezdjem 
Az a helyzet hogy én is egy 15 éves fiatal srác vagyok. Új iskolába kerültem így megtapasztalhatom a nagyobbak viselkedését.
Ami nem nagyon tetszik mert vannak rendesek is de a nagyja cigizik meg még ki tudja mit szív... Ami engem nem érdekel de mindig felmerül a kérdés hogy "miért jó ez nekik?" Azért mert attól kemények ? Szerintem nem mert előnyei nincsenek. Viszont a hátrányaiból sokat tudnék sorolni.. például: daganatos megbetegedés. Arról pedig ne is beszélljünk hogy ami füst a levegőbe kerül több mint 70-en rákkeltő anyagot tartalmaz... szerintem semmi értelme az egésznek..

-roli-
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Főnixilánk · 1 éve
Kedves Roland! Teljesen jól látod ezt a helyzetet. Sokan a bandákhoz, csapathoz való tartozás szimbólumaként tekintenek a cigarettára és más külsőséges eszközökre, de a valódi emberi kapcsolodasokat nem a cigi teremti és tartja fent. És ráadásul a már leírtak értelmében csupa ártalmas dolgot vonz maga után
Sánta Roland · 1 éve
Ez így van. Köszönöm hogy egyetértesz 
Sándor Norbert · 1 éve
Kedves Roland!

Jól látod a helyzetet...a gond az, hogy ezt sokan tovább viszik felnőtt korukra. Amikor már nem kemények tőle, hanem levegőt is egyre kevésbé kapnak. Rászoknak a mozdulatra és nincs megállás. És ami rosszabb az új generáció nemcsak látja ezt, de megis engedik nekik. Persze, lehet úgy csinálni, hogy nem tudok róla és ha ez jó neki csinálja....de ebből semmi jó nem származik.

Az előzőeken kívül garantált a büdösség és az idő előtt rothadó feketedő fogak. 
Sánta Roland
Sziasztok. Én egy fiatal srác vagyok aki i ád fotózni így minden blogomnál lessz egy fotó. Ha hagynál egy like-ot az sokat segítene